Αξεσουάρ
Το κατάλληλο κουμπί για κάθε γούνα

Πολλοί κατασκευαστές γουναρικών δίνουν μικρή σημασία στην επιλογή των κουμπιών που συνοδεύουν ένα παλτό με αποτέλεσμα να εμφανίζονται επιλογές κατώτερες των απαιτήσεων του ρούχου. Το Image furs ανέκαθεν απέδιδε ιδιαίτερη σημασία στην παράμετρο αυτή αλλά τώρα απέκτησε και παρουσιάζει μια μοναδική σειρά . Τα νέα κουμπιά διαθέτουν μια εξαιρετική αισθητική αλλά και ιδιαίτερα υψηλή αξία καθώς εμπεριέχουν πολλαπλές σειρές μικρο-κρυστάλλων Swarovski.

Κάθε κουμπί προσαρμόζεται στην αισθητική και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε παλτού, έτσι ώστε να «δένει» απόλυτα μαζί του και μαζί να δημιουργούν ένα ενιαίο κι αρμονικό σύνολο.

Οι τσάντες «TRASTOR»

H ονομασία «TRASTOR» προέρχεται από ενοποίηση των λέξεων «Transportation» και «Storage. Πρόκειται μια τσάντα ειδικού σχεδιασμού που αποτελεί ευρεσιτεχνία του Image Furs. Η τσάντα αυτή εξυπηρετεί ταυτόχρονα δύο τελείως διαφορετικούς μεταξύ τους σκοπούς: Την συσκευασία και ασφαλή μεταφορά της γούνας από το κατάστημα στον δικό σας χώρο και την άνετη αποθήκευσή της στην γκαρνταρόμπα σας. Η τσάντα αποκλείει την τυχαία έκθεση του γουναρικού στις καιρικές συνθήκες, το τσαλάκωμα και την κακομεταχείρισή του κατά την φορτοεκφόρτωση των αποσκευών στα διάφορα μεταφορικά μέσα. Η τσάντα επιτρέπει την εύκολη ανάρτηση του γουναρικού μέσα σε οποιαδήποτε ντουλάπα, κρατώντας το σε απόσταση από τα άλλα ρούχα και επιτρέποντάς του να αναπνέει φυσικά. Και φυσικά η τσάντα TRASTOR έχει μια προσεγμένη αισθητική που αναδεικνύει την υπεροχή της έναντι κάθε σχετικού προϊόντος.