Τα προϊόντα
Κολεξιόν

Κύριο μέλημα της νέας collection υπήρξε η ενδυνάμωση της γυναικείας θηλυκότητας. Για την ολοκλήρωση της διαλέξαμε τα καλύτερα δέρματα και υλικά αλλά και τα καλύτερα μοντέλα. Το αποτέλεσμα δικαίωσε απόλυτα τις προσδοκίες μας και συνάρπασε με την πρωτοτυπία και την φινέτσα του.

Ανοίξτε την κολεξιόν...
Εκθεσιακοί χώροι

Τα καλύτερα μοντέλα μας με την μεγαλύτερη απήχηση θα τα βρείτε όλα εκτεθειμένα στους άνετους εκθεσιακούς μας χώρους. Εδώ θα συναντήσετε μια πανδαισία χρωματικών επιλογών διαθέσιμη σε παλτά ημίπαλτα και ζακέτες κάθε μεγέθους με τρίχωμα φυσικό ή επεξεργασμένο με κάθε σύγχρονη τεχνική και εκτύπωση λέιζερ.


Ανοίξτε τα μοντέλα των εκθεσιακών χώρων...
Αποκλειστικά μοντέλα

Αυτή η κατηγορία περιέχει την αφρόκρεμα της παραγωγής μας. Πρόκειται για ολοκληρωμένες ενδυματολογικές προτάσεις που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την γούνα με ύφασμα και άλλα εξωτικά υλικά και δημιουργούν συναρπαστικά σετ που υπερτονίζουν την γυναικεία θηλυκότητα. Οι δημιουργίες αυτές είναι αυστηρά μοναδικές.

Ανοίξτε τα αποκλειστικά μοντέλα...
Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Το Image furs καλύπτει με εγγύηση όλα τα πωλούμενα από αυτό γουναρικά. Η εγγύηση στηρίζεται στην εφαρμογή του συστήματος ελέγχου ποιότητας HATREK, καλύπτει όλα τα είδη, έχει ισχύ δύο χρόνων και υλοποιείται με αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της ίδιας ακριβώς αξίας.